Unieke systemen | Dijkman Coating

Om de website van Dijkman Coating goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

ontwikkeling is

de basis voor succes

Unieke systemen

 

 

De Dijkman specials: in eigen beheer ontwikkelde en absoluut unieke coatingsystemen:

 

Dijkman is continue bezig met het al dan niet op verzoek van architecten / klanten bedenken en ontwikkelen van specifieke kleuren. Op https://architectenweb.nl/bedrijven/bedrijf.aspx?ID=15766  vindt u de laatste ontwikkelingen met foto s en projecten.

Hieronder staat een korte samenvatting:

 

 DC6®-systeem:

Een mooi voorbeeld van een innovatie die door Dijkman Coating geheel zelf is ontwikkeld betreft het DC6®-systeem. Deze coating kan zónder zinklaag direct op zowel staal als aluminium worden aangebracht. Bovendien biedt het uw product een uitzonderlijk lange levensduur van minimaal 25 jaar. Een ander groot voordeel is dat het DC6®-systeem volledig onderhoudsvrij is.

 

 Beton-look:

Bent u op zoek naar die specifieke Beton-look? Maar wenst u niet te wachten op de huidige lange levertijden van beton?

Dijkman Coating helpt u!

Want dankzij een volstrekt uniek procedé is de gewenste betonkleur en -uitstraling nu speciaal voor toepassing op aluminium en staal verkrijgbaar. Snel, financieel aantrekkelijk en niet van het origineel te onderscheiden. Hiermee verkrijgt u dus wél de gewenste uitstraling, zonder de lange wachttijden.

 

 Corten Steel-look:

Corten Steel is hot. Zeker binnen de hedendaagse architectuur waar er met grote regelmaat voor dit materiaal wordt gekozen. Uiteraard omwille van de bijzondere uitstraling. Corten Steel heeft  een groot nadeel: aflopend roestwater, hetgeen vooral veel vervuiling en visuele schade aan een object kan veroorzaken. En da’s jammer.

Nóg een nadeel is dat de kleur van Corten Steel naar verloop van tijd donkerder wordt, hetgeen als natuurlijk proces niet kan worden beïnvloed.

Dé oplossing is echter nu voorhanden. Dijkman Coating heeft namelijk een proces in eigen beheer ontwikkeld, waarmee u zowel met aluminium als verzinkt staal exact de gewenste uitstraling realiseert. Zowel qua look als qua (blijvende) kleurgradaties, van licht naar donker. Een bijkomend groot voordeel is dat deze oplossing aanmerkelijk voordeliger is dan het orgineel.

Zien? Neem geheel vrijblijvend eens contact op met Dijkman Coating.

 

Bekijk hier referenties waar dergelijke systemen zijn toegepast.