Coatingsystemen | Dijkman Coating

Om de website van Dijkman Coating goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

ontwikkeling is

de basis voor succes

Coatingsystemen

 

Standaard-, speciale én unieke coatingsystemen

 

Dijkman Coating biedt u al ruim 30 jaar een brede variëteit aan standaard-, speciale maar zeker ook unieke coatingsystemen. Vanuit de eigen ontworpen, ERP-aangestuurde productielijnen krijgt uw product dankzij strenge productiecriteria niet alleen maximale aandacht, maar wordt u vooral geholpen. Bij het maken van keuzes, wélk systeem het meest geschikt is voor wélke toepassing. Zowel qua techniek, levertijd, duurzaamheid als financieel.

Juist daarom ligt ‘partnerschap’ als uitgangspunt aan de basis om uw product naar een constructief en functioneel hoger niveau te tillen. En juist daarom ontwikkelt Dijkman Coating zélf nieuwe unieke producten. Kijkt u in het linker menu maar eens naar de speciale en unieke coatingsystemen. Oplossingen die u nergens anders zult vinden en die uw product een bijzondere oppervlaktebehandeling en uitstraling geven.