Architecten | Dijkman Coating

Om de website van Dijkman Coating goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

uw partner in

de ontwerpfase

Architecten

 

Total Cost of Ownership in Control’ stelt hoge eisen aan materiaalgebruik, afwerking, conservering, onderhoud en herbruikbaarheid en is om deze reden een uitdaging.  Dijkman Coating concentreert zich op het ontwerpen en toepassen van coatingssystemen die zowel een lage CO2-footprint hebben als een hoge duurzaamheid. De vraag aan Dijkman Coating is dan ook niet een zo laag mogelijke coatprijs per m2, maar welke levensduurverwachting krijgt u voor uw budget. Om die vraag goed te kunnen beantwoorden is het essentieel dat u, als architect, Dijkman Coating vroegtijdig betrekt bij het ontwerp. Des te beter is nagedacht over het technisch ontwerp, de uitvoerbaarheid en het onderhoud, des te meer levensduurverwachting kan worden gerealiseerd. Uiteraard wordt de levensduurverwachting gewaarborgd met een lange tot zeer lange garantietermijn.

 

Het juiste coatingssysteem is essentieel, maar een fantastische en unieke kleurstelling is wat het oog wil. Ontwikkelen en toepassen van projectspecifieke, unieke, en dus voor u onderscheidende kleuren is wat Dijkman Coating als geen ander kan. Niet zelden worden meer dan tien kleurmonsters gemaakt om precies tegemoet te komen aan uw wens als architect. Dijkman Coating wordt graag tot het uiterste uitgedaagd. Dat houdt de organisatie scherp en maakt uw ontwerp onderscheidend tot in lengte van jaren.

 

de nieuwste kleuren en coatingsystemen vindt u op het Architecten web: 

https://architectenweb.nl/bedrijven/bedrijf.aspx?ID=15766

 

Nieuws:   Dijkman ontwikkelde  DDS een specifiek coatingsysteem voor aluminium gevelbekleding (TUV getest) . Alle kleuren leverbaar, geen reiniging nodig, 15 tot 25 jaar garantie in C5 omgeving, levensduurverwachting 40 jaar,  voldoet aan BREEAM methodiek.